måndag 31 maj 2010

Grattis älskade Ninja på din 5 -års dag

En hund för med sig dynamik i ett hem som annars riskerar att stelna och tystna. Hunden blåser in det oväntade,bjuder på lustigheter och samtalämmnen som annars skulle tryta,, Din hund blir föremål för den ömhet du har idig, men som du ibland inte orkar visa din omvärld. En hund völkomnar dig när du inte längre känner dig välkommen..ens av dig själv..Silkelena öron varma trampdynor och en buffande nos..väcker ens sinnen till liv genom blotta beröringen...Din hund bjuder på kärlek,,fysisk närhet..i ett liv som många gånger..förlorat sin sinnlighet...

Jag älskar min Ninja !

Fotot är taget April 2010 när Ninja är hemma hos kompisen Dolly

4 kommentarer:

  1. Ninja givetvis tänker vi på dig hela dagen i morgon! Jättestort grattis på din 5 års dag, måtte den bli alldeles underbar! Önskar dig en härlig runda i skogen, för som Filippas dotter måste det vara det bästa som finns! Spring så fort du kan, och visa alla att med Filippablod i ådrorna är man snabb som en fullblodshäst ;)
    Massor av kramar från din mamma och hela hennes familj!!Hoppas vi får träffa dig i sommar!

    SvaraRadera
  2. Älskade Ninja här ser du att vi tänker på dig igen! Du ser ut att ha det bra med din kompis, ni är kanske ganska bortskämda??
    Precis som alla våra settrar, ligger ni där i sängen och har det gott;) Men brukar inte Ninja, som Filippa putta ner sängkläderna på golvet??

    SvaraRadera
  3. Grattis på födelsedagen Prinsessan Ninja!!

    SvaraRadera
  4. Tack för uppvaktningen ! Jo då Ninja brukar "bädda" så fint hon bara kan, hon ligger på sidan och flyttar kroppen runt runt genom att krafsa med sina långa ben åt alla håll, och då flyget täcke kuddar och underlakan

    men goa e dom

    SvaraRadera